CORONA update

Individuele sessies

 

Vanaf 18 mei ben je weer van harte welkom in de praktijk, maar hou je best rekening met volgende maatregelen:

 • Ben je ziek, heb je koorts, hoest je, of ben je in contact gekomen met iemand die ziek is, annuleer dan je afspraak.

 • Ga thuis al naar het toilet en was vlak voor de afspraak al zorgvuldig je handen.

 • Het dragen van een mondmasker is verplicht vanuit de overheid voor zowel jou als mij. Kom dus liefst met je eigen mondmasker naar de afspraak.

 • Om de handen te desinfecteren wordt er alcoholgel voorzien bij het binnenkomen en het buitengaan.

 • Voor op de behandeltafel: gelieve een eigen hoeslaken mee te brengen om op te liggen, en een groot badlaken/fleece dekentje om onder te liggen.

Na elke sessie worden de praktijkruimte en toilet (indien toch gebruikt) grondig ontsmet en verlucht. Ook ik neem de mogelijke voorzorgen m.b.t. hygiëne en werk niet als ik zelf symptomen van ziekte vertoon. Alle begrip trouwens als je liever nog even wacht om fysiek naar je afspraak te komen. In dat geval kan je nog steeds gebruik maken van mijn online diensten via het platform Zoom.

Groepslessen Lu Jong 

 

 

Vanaf 10 juni hebben we de reeks van groepslessen na een lange tijd online dan gelukkig toch nog kunnen afsluiten in de zaal bij UGO te Wijnegem.

 

Je kan je nu alweer inschrijven voor de nieuwe reeks lessen Lu Jong die starten vanaf september  Voor meer info hierover neem je best even een kijkje op de pagina Lu Jong.

Voor de lessen Lu Jong moet je voortaan omwille van corona:

 • een eigen matje en zitkussen meebrengen. Als je geen zitkussen hebt, hoef je er niet noodzakelijk 1 te kopen. De zittende oefeningen kan je immers ook prima op de stoel uitvoeren, en de (ontsmette) stoelen worden wel voorzien!

 • gemakkelijke kledij in laagjes voorzien, dit omdat de schuifraam in de zaal voor verluchting tijdens de les open zal staan.

 • een mondmasker dragen bij het binnenkomen en buitengaan. Voor de oefeningen zelf staan we op 1,5 meter afstand van elkaar en kunnen ze  uit.

De lessen in de zaal verlopen een beetje anders dan voorheen:  zo hebben we bijvoorbeeld uitgemeten waar de matjes en stoelen zullen staan, zodat er 1,5 meter afstand tussen elke persoon is, net zoals op zovele andere plekken zal je ook bij het binnenkomen even de handen moeten ontsmetten, de schuifraam zal openstaan voor voldoende luchtcirculatie, …  Al deze maatregelen zijn natuurlijk even wennen, maar op die manier kunnen we wel op een veilige manier genieten van een les in (kleine) groep!

Katrien Berckmoes, Kasteellei 141, 2110 Wijnegem, GSM: 0479 32 86 44, mail: info@katrienberckmoes.be, ond. nr.: 0877.157.934

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn Social Icon

Lid van 

© 2019 door Katrien Berckmoes