KINDEREN

Heeft je kind AD(H)D, ASS, concentratiestoornissen,... Frequencies of Brilliance en Amanae Brainwork lijken nog sneller in te werken op kids dan op volwassenen. Ook technieken uit kindercoach zoals EFT zijn heel doeltreffend.
 

Het werk van Frequencies of Brilliance en Amanae Brainwork lijkt nog sneller en dieper in te werken op kinderen dan op volwassenen. Tijdens een sessie met kinderen komt dit lichaamswerk dus zeker aan bod. Huilbaby's, kinderen die hooggevoelig zijn, kinderen met concentratiestoornissen, AD(H)D, ASS,... reageren heel mooi op het werk. Maar ook kinderen of jongeren die gespannen zijn, of het moeilijk hebben door een veranderende thuissituatie, voelen zich meestal rustiger na een sessie.

 

Indien je kind dat wenst, wordt het lichaamswerk aangevuld met andere technieken die in mijn opleiding kindercoach aan bod kwamen: creatief aan de slag gaan met emoties, beter leren omgaan met emoties dankzij visualisatie-oefeningen, EFT, ...

Praktische info 

 

Net zoals bij volwassenen, overleggen we samen hoeveel sessies je kind nodig heeft. Uit ervaring blijkt dat na een reeks van drie sessies toch al heel wat veranderingen worden vastgesteld.

 

Soms gebeurt het ook dat kinderen zelf aangeven dat ze nadien nog eens willen langskomen, op momenten in hun leven dat ze extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Bij kinderen duurt een sessie gemiddeld 1 uur, afhankelijk van wat zich op dat moment aandient.  Prijs voor een sessie (ongeacht de duur): 60€

Locatie: Kasteellei 141, 2110 Wijnegem

Een afspraak maken kan per gsm: 0479 32 86 44 of mail: info@katrienberckmoes.be

Heeft je kind AD(H)D, ASS, concentratiestoornissen,... Frequencies of Brilliance en Amanae Brainwork lijken nog sneller in te werken op kids dan op volwassenen. Ook technieken uit kindercoach zoals EFT zijn heel doeltreffend.
Sara wil een paard... en krijgt zoveel meer!

 

Net zoals vele andere meisjes heeft Sara één grote droom: een eigen paard hebben. Haar ouders kunnen haar dat echt niet geven. Zelfs paardrijlessen zitten er niet in.

 

Op de dag dat Sara te weten komt dat haar droom nooit werkelijkheid zal worden, trekt ze verdrietig het bos in. Daar ontmoet ze iemand heel bijzonder. Die haar allerlei tips geeft over hoe ze met haar gedachten haar droom kan doen uitkomen.

Verschenen in 2014: uniek kinderboek

 

‘Sara wil een paard... en krijgt zoveel meer!’ is uniek. Uniek omdat het een kinderboek is over de Wet van de Aantrekking, dat tegelijk ook voor ouders heel inspirerend is. Een voorleesboek met schitterende  illustraties van Els Aerts voor kinderen van 8 tot 88 jaar.

 

In dit kinderboek wordt op een heel toegankelijke wijze aan kinderen de principes van positief denken, visualisatie, ... meegegeven, in de vorm van een vrij realistisch verhaal.