VOLWASSENEN

Een sessie voor volwassenen bestaat uit het energetisch en emotioneel lichaamswerk. Indien je dat wenst, aangevuld met een coachend gesprek. ACT therapie

Mijn begeleiding bestaat uit het aanbieden van energetisch en emotioneel lichaamswerk.Tijdens de eerste sessie maak ik gebruik van Frequencies of Brilliance, om in de daaropvolgende sessies dieper te gaan werken met Amanae Brainwork.

 

Indien je daar nood hebt, bespreken we ook de thema’s waarmee je zit. In de loop der jaren dat ik dit werk nu doe, heb ik immers gemerkt dat het 'meenemen' van die thema's het energetisch lichaamswerk nog verdiept.

 

Indien je dat wenst, kan een sessie ook uitsluitend uit een ‘coachend gesprek’ bestaan. Sommige van mijn cliënten kiezen voor deze optie nadat ze al een reeks combinatie-sessies achter de rug hebben.

 

Hierbij maak ik o.a. gebruik van mijn kennis die ik opdeed tijdens mijn opleiding in ACT =  ‘acceptance and commitance therapy’ = 3de generatie gedragstherapie.

Praktische info

 

Na een eerste sessie, waarin Frequencies of Brilliance aan bod komt, kunnen we samen besluiten om verder te gaan met het Amanae Brainwork. Zodat we zeker de diepte in kunnen werken. Natuurlijk alleen als je het gevoel hebt dat dit werkt voor jou.

 

Uit ervaring heb ik al gemerkt dat een reeks van 3 sessies in totaal al heel wat verandering brengt. Op dat ogenblik kan je dus inderdaad misschien al het gevoel hebben dat het al voldoende aan het inwerken is, en dan stoppen. 

 

Duur van een sessie: anderhalf uur

Prijs: 70 euro (per sessie, ongeacht de exacte duur)

Locatie: Kasteellei 141, 2110 Wijnegem

Een afspraak maken kan per gsm: 0479 32 86 44 of mail: info@katrienberckmoes.be

Een sessie voor volwassenen bestaat uit het energetisch en emotioneel lichaamswerk. Indien je dat wenst, aangevuld met een coachend gesprek. ACT Therapie