WERKVORMEN

FREQUENCIES OF BRILLIANCE en AMANAE BRAINWORK

 

Deze twee krachtige vormen van energetisch lichaamswerk zijn geen vervanging voor de reguliere medicatie, maar kunnen genezingsprocessen versnellen of bevorderen. Speciale aandacht gaat naar reactivering en genezing van de hersencellen.

 

 

Bij Frequencies of Brilliance bestaat het eigenlijke werk uit het activeren van specifieke punten die zich op en boven het fysieke lichaam bevinden. Dit gebeurt door met de wijsvinger en/ of duim verschillende punten op het lichaam ofwel lichtjes aan te raken, ofwel niet ver van deze punten boven het lichaam stil te houden.

 

 

Amanae Brainwork is een krachtige techniek waarin het lichaamswerk van Amanae gecombineerd wordt met het energiewerk van Frequencies of Brilliance. Een behandeling begint telkens met het werken met Amanae drukpunten op de rugzijde en vervolgens op de voorzijde van het lichaam. Door de druk uitgeoefend op deze specifieke punten, en een diepe ademhaling naar de punten toe, wordt het mogelijk om blokkades op te heffen. Op sommige plaatsen worden Frequencies of Brilliance punten ook licht aangeraakt om het loslaatproces te ondersteunen.

 

Meer info op:

 

www.frequenciesofbrilliance.com

www.amanae.info

COACHING

 

 

Een levensthema waar je mee zit kent vaak verschillende lagen of aspecten. Tijdens een gesprek gaan we er samen dieper op in zodat de essentie van je probleem aan de oppervlakte komt. Dit vanuit de gedachte dat je veel gerichter met je uitdagingen kan omgaan als je je er zelf ten gronde bewust van bent geworden, en het tijdens het gesprek bij wijze van spreken hebt kunnen ‘voelen’ en ‘vastnemen’.

 

Het is vaak verrassend om vast te stellen hoe je zelf tot je eigen inzichten komt, eenvoudigweg door bepaalde levensvragen te kunnen delen met iemand die echt naar je luistert.

 

Bij een coachingsessie staan luisteren en ruimte creëren om tot eigen inzichten te komen centraal. Als je daar behoefte aan hebt, bied ik je aanvullend oefeningen aan, gebruik makend van technieken uit de opleidingen die ik volgde tot sjamanistische healer en coach.

Voor volwassenen laat ik me hierbij inspireren door kennis die ik opdeed tijdens mijn opleiding in ACT =  ‘acceptance and commitance therapy’ = 3de generatie gedragstherapie.

 

Voor kinderen put ik inspiratie uit mijn opleiding tot kinder -en jongercoach waarbij ik met je kind creatief aan de slag gaan met emoties, je kind beter leer omgaan met emoties dankzij o.a. visualisatie-oefeningen, EFT ...

Testimonial

"Als je op een intense manier met mensen wil werken, dan moet je bereid zijn om ook naar jezelf te kijken," vertelde één van mijn leraren me ooit.

 

Dat klonk simpel tot ik geconfronteerd werd met pittige, lastige, pijnlijke, minder mooie stukken van mezelf. Dat bleken daarenboven thema's te zijn waar ik met mijn slimme hoofd niet door leek te geraken.

 

Katrien begeleidde mij net dan met heel veel zorgvuldigheid en respect doorheen een aantal van die taaie stukken. Vooral haar kwetsbare aanwezigheid hielp me om diep te duiken in mezelf.

 

Zonder haar gidsend vermogen zou ik niet gedoken zijn. In die zin schrijf ik deze woorden met heel veel dankbaarheid voor haar bijdrage aan mijn ontwikkeling." 

Philippe Bailleur, OrganisatieCoach

Katrien Berckmoes, Kasteellei 141, 2110 Wijnegem, GSM: 0479 32 86 44, mail: info@katrienberckmoes.be, ond. nr.: 0877.157.934

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Lid van 

© 2019 door Katrien Berckmoes