WERKVORMEN

In haar praktijk werkt Katrien Berckmoes met Frequencies of Brilliance en Amanae Brainwork
FREQUENCIES OF BRILLIANCE en AMANAE BRAINWORK

 

Deze twee krachtige vormen van energetisch lichaamswerk zijn geen vervanging voor de reguliere medicatie, maar kunnen genezingsprocessen versnellen of bevorderen. Speciale aandacht gaat naar reactivering en genezing van de hersencellen.

 

 

Bij Frequencies of Brilliance bestaat het eigenlijke werk uit het activeren van specifieke punten die zich op en boven het fysieke lichaam bevinden. Dit gebeurt door met de wijsvinger en/ of duim verschillende punten op het lichaam ofwel lichtjes aan te raken, ofwel niet ver van deze punten boven het lichaam stil te houden.

 

 

Amanae Brainwork is een krachtige techniek waarin het lichaamswerk van Amanae gecombineerd wordt met het energiewerk van Frequencies of Brilliance. Een behandeling begint telkens met het werken met Amanae drukpunten op de rugzijde en vervolgens op de voorzijde van het lichaam. Door de druk uitgeoefend op deze specifieke punten, en een diepe ademhaling naar de punten toe, wordt het mogelijk om blokkades op te heffen. Op sommige plaatsen worden Frequencies of Brilliance punten ook licht aangeraakt om het loslaatproces te ondersteunen.

 

Meer info op:

 

www.frequenciesofbrilliance.com

www.amanae.info

In haar praktijk werkt Katrien Berckmoes met coaching en ACT Therapie en als kindercoach met creatieve technieken en EFT
COACHING

 

 

Een levensthema waar je mee zit kent vaak verschillende lagen of aspecten. Tijdens een gesprek gaan we er samen dieper op in zodat de essentie van je probleem aan de oppervlakte komt. Dit vanuit de gedachte dat je veel gerichter met je uitdagingen kan omgaan als je je er zelf ten gronde bewust van bent geworden, en het tijdens het gesprek bij wijze van spreken hebt kunnen ‘voelen’ en ‘vastnemen’.

 

Het is vaak verrassend om vast te stellen hoe je zelf tot je eigen inzichten komt, eenvoudigweg door bepaalde levensvragen te kunnen delen met iemand die echt naar je luistert.

 

Bij een coachingsessie staan luisteren en ruimte creëren om tot eigen inzichten te komen centraal. Als je daar behoefte aan hebt, bied ik je aanvullend oefeningen aan, gebruik makend van technieken uit de opleidingen die ik volgde tot sjamanistische healer en coach.

Voor volwassenen laat ik me hierbij inspireren door kennis die ik opdeed tijdens mijn opleiding in ACT =  ‘acceptance and commitance therapy’ = 3de generatie gedragstherapie.

 

Voor kinderen put ik inspiratie uit mijn opleiding tot kinder -en jongercoach waarbij ik met je kind creatief aan de slag gaan met emoties, je kind beter leer omgaan met emoties dankzij o.a. visualisatie-oefeningen, EFT ...

Testimonials

"Als je op een intense manier met mensen wil werken, dan moet je bereid zijn om ook naar jezelf te kijken," vertelde één van mijn leraren me ooit. Dat klonk simpel tot ik geconfronteerd werd met pittige, lastige, pijnlijke, minder mooie stukken van mezelf. Dat bleken daarenboven thema's te zijn waar ik met mijn slimme hoofd niet door leek te geraken.

 

Katrien begeleidde mij net dan met heel veel zorgvuldigheid en respect doorheen een aantal van die taaie stukken. Vooral haar kwetsbare aanwezigheid hielp me om diep te duiken in mezelf. Zonder haar gidsend vermogen zou ik niet gedoken zijn. In die zin schrijf ik deze woorden met heel veel dankbaarheid voor haar bijdrage aan mijn ontwikkeling." 

Philippe Bailleur, OrganisatieCoach

"Katrien slaagt er als geen ander in om een sfeer van vertrouwen en veiligheid te scheppen. Mede dankzij haar warm hart, haar wijsheid en de tijd die ze neemt om écht te luisteren, helpt ze me tot de kern te komen.

Keer op keer verbaas ik me over de kwaliteit van haar invoelend vermogen. Ze kan zich enorm goed op me afstemmen zodat ik het gevoel krijg dat ik werkelijk gezien én gehoord wordt in elk aspect van mezelf. Ze heeft de gave om oordeelloos aanwezig te zijn en een bedding te creëren voor wat er gevoeld wil worden.

Het 'brainwork' verdiept de ervaring van de coaching. Katrien helpt me om thuis te komen bij mezelf. Een sessie bij haar is een waar geschenk aan jezelf!"

Kathleen