Workshops 5 elementen

WATER.jpg

Deze reeks van 5 workshops nodigt je uit om bij de kern van jezelf te komen, via de elementen. Soms is het niet zo duidelijk voor onszelf welke plek en hoeveel plek we innemen. In de eerste workshop werken we aan een grotere bewustwording over de RUIMTE in en om jezelf.

In de tweede workshop gaan we niet alleen verbinding maken met ‘moeder’ AARDE, maar ook met ons fysieke en energetische lichaam, het stukje ‘aarde in onszelf’. De bedoeling is om vanuit deze verbinding je unieke zelf op een ‘aardige’ manier, met respect voor anderen, te leren neerzetten in je dagelijks leven.

In de derde workshop geven we extra aandacht aan het ‘WIND’ aspect van ons lichaam, als middel om onze geest te ontspannen. Daarna gaan we op andere manieren onderzoeken wanneer gedachten ons tegenwerken, maar ook leren hoe we ze kunnen gebruiken in ons eigen voordeel.

Tijdens de workshop rond het element VUUR, gaan we verbinding maken met de vuurkracht in onszelf. In de drukte van ons dagelijks leven vergeten we ze wel eens, onze passies, groot en klein. Nu maken we bewust tijd om te ontdekken waar jij voor staat, en wat jij graag meer naar buiten wil brengen!

Soms raken we al eens overmand door onze gevoelens, of proberen we ze net te negeren. In de laatste workshop, WATER, doen we oefeningen om ons te helpen op een evenwichtige manier verbinding te maken met onszelf en alles om ons, en zo de natuurlijke stroom van het leven makkelijker toe te laten.

We starten de workshop telkens met een uur Lu Jong, Tibetaanse bewegingsoefeningen, om zo al onmiddellijk hoofd en lichaam te verbinden.

Daarna gaan we ons verbinden met de eigenschappen van elk specifiek element door een afwisseling van bewustwordings-, meditatie en visualisatieoefeningen. Deze oefeningen worden aangereikt vanuit mijn ervaringen opgedaan in mijn praktijk als energetisch therapeut.

Praktische info reeks van workshops - 5 voormiddagen verspreid over 5 maanden

In de loop van 2020 - 2021 vond een eerste editie van deze reeks van workshops plaats. Omwille van de enthousiaste reacties van de deelnemers na afloop van de reeks, plan ik graag een tweede editie in, wanneer voldoende mensen interesse hebben! ​

 

Waar: UGO, Schoolstraat 7, Wijnegem (www.ugo-relax.be)

 

Wanneer: nog in te plannen, 5 zaterdagochtenden of zondagochtenden (telkens van 9u30 tot 12u), verspreid over 5 maanden tijd

Prijs: 30 euro per workshop  (Min. 3 max. 9 deelnemers), of 125 euro voor de hele reeks

Inschrijven: Er staat momenteel nog geen nieuwe reeks gepland. Maar voel je dat dit je erg interesseert, laat het dan even weten via mail info@katrienberckmoes.be of telefonisch 0479 32 86 44. Bij voldoende interesse, kan ik dan een nieuwe reeks inplannen!