top of page
Heeft je kind AD(H)D, ASS, angsten, concentratiestoornissen,... ? Frequencies of Brilliance en Amanae Brainwork lijken nog sneller in te werken op jongeren dan op volwassenen. Ook technieken die Katrien toepast uit de jongerencoach opleiding, zoals creatieve tools en EFT, zijn heel ondersteunend.

Sessie Kinderen & Jongeren

Net zoals bij volwassenen bestaat een sessie voor kinderen en jongeren uit een kort gesprek in combinatie met lichaamsgerichte therapie.

Het werk van Frequencies of Brilliance en Amanae Brainwork lijkt nog sneller en dieper in te werken op kinderen dan op volwassenen. Huilbaby's, kinderen die hooggevoelig zijn, kinderen met concentratiestoornissen, AD(H)D, ASS,... reageren heel mooi op het werk. Maar ook kinderen of jongeren die gespannen zijn, of het moeilijk hebben door een veranderende thuissituatie, voelen zich meestal rustiger na een sessie.

 

Indien je kind dat wenst, wordt het lichaamswerk aangevuld met andere technieken die in mijn opleiding kinder- en jongerencoach aan bod kwamen: creatief aan de slag gaan met emoties, beter leren omgaan met gedachten en emoties dankzij visualisatie-oefeningen, EFT, ... 

Praktische info

In de praktijk of online

In de praktijk:

Kasteellei 141

2110 Wijnegem

of online: via Zoom

Duur & Prijs

Duur van een sessie: 60 min

Prijs: 60 euro (per sessie)

Interesse?

Heb je een vraag?

Wil je graag een afspraak maken?

praktijk katrien berckmoes wijnegem therapeute contact

Werkvormen

Katrien Berckmoes kindercoach jongerencoach gesprek luisteren bewustwording inzichten EFT visualisatie creatief emoties
Kinder- en Jongerencoaching

Ook bij kinderen en jongeren staan luisteren en ruimte creëren om tot eigen inzichten te komen centraal. Dit kan aan de hand van een gesprek zijn, waarin het voor hen fijn is om eens hun verhaal kwijt te kunnen aan iemand die voor hen neutraal is, geen betrokken partij.

 

Maar soms vinden kinderen het nog moeilijk om iets uit te drukken in woorden. Dan kan ik bijvoorbeeld creatief met hen aan de slag gaan met emoties, of je kind beter leren omgaan met emoties dankzij o.a. visualisatie-oefeningen, EFT (Emotional Freedom Techniques), ... EFT is een methode die toelaat om op een zelfstandige manier angsten, negatieve emoties of pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden los te laten. Het voordeel van deze techniek is dat je het ook thuis, zonder hulp, verder kan toepassen. Het werkt niet enkel bij jongere kinderen, maar kan gebruikt worden door jong én oud.

Voor jongeren kunnen ook oefeningen aangereikt worden uit de ACT therapie indien gewenst.

Amanae Brainwork

Bij zowel Frequencies of Brilliance als Amanae Brainwork gaat speciale aandacht naar reactivering en genezing van de hersencellen. Zo kunnen diepgaande blokkades worden opgeheven waardoor je kind beter leert omgaan met hooggevoeligheid, angsten, of andere specifieke klachten. Bij jongeren met psychische trauma's maar ook met ASS, AD(H)D, chronische ziekten,... heeft het ook al tot opmerkelijke resultaten geleid.  Het helpt hen in hun eigen kracht te staan en hun unieke plaats in de wereld in te nemen.

Bij Frequencies of Brilliance bestaat het eigenlijke werk uit het zachtjes activeren van specifieke punten die zich op en boven het fysieke lichaam bevinden. Bij Amanae Brainwork wordt er druk uitgeoefend op deze specifieke punten, en in combinatie met een ademhaling naar de punten toe, wordt het zo mogelijk om blokkades op te heffen. Bij beide technieken wordt afgesloten met de handen onder en rondom het hoofd voor het herstellende werk aan de hersenen. Deze 2 technieken worden eventueel aangevuld met elementen uit ander energetisch lichaamswerk, zoals reiki en sjamanistische healing.

Frequencies of Brilliance Amanae Brainwork energetisch lichaamswerk reactivering hersenen blokkades trauma burn out ASS AD(H)D chronische vermoeidheid Katrien Berckmoes sjamanistische healing lichaamsgericht therapeute
individuele therapie kinderen jongeren Katrien Berckmoes Wijnegem kindercoach jongerencoach therapeute energetisch lichaamswerk Frequencies of Brilliance Amanae Brainwork hooggevoelig burn-out chronische vermoeidheidssyndroom fybromyalgie AD(H)D ASS hooggevoelig angsten

"What is love?

Love is the absence of judgement."

Dalai Lama

Contact
bottom of page