top of page
Lu Jong, letterlijk 'lichaamstransformatie', is een Tibetaanse dynamische vorm van yoga. De afwisseling van vorm, beweging en ademhaling maakt dat je energie weer beter gaat stromen. Omwille van de eenvoud is Lu Jong heel toegankelijk. Alle oefeningen kunnen ook op een stoel worden uitgevoerd.

Lu Jong

Tibetaanse bewegingsyoga

De focus van deze eeuwenoude Tibetaanse bewegingsoefeningen ligt op het versterken en openen van je innerlijke lichaamskanalen door het samenspel van vorm, beweging, en correcte ademhaling. Hierdoor gaat je energie weer beter stromen, en zal je fysieke en mentale voordelen ervaren.

Omwille van de eenvoud van de oefeningen is Lu Jong heel toegankelijk. Iedereen welkom dus: of je nu jong of oud bent, met een chronische ziekte kampt of lichamelijk niet zo beweeglijk bent, dat maakt niet uit. Alle oefeningen kunnen immers ook gemakkelijk op een stoel worden uitgevoerd.

Over de lessen Lu Jong

gegeven door Katrien, Lu Jong 1 & Lu Jong 2 Teacher

​Een volledige lessenreeks start telkens met enkele lessen waarin gedetailleerd elk van de 21 bewegingsoefeningen van Lu Jong 1 aangeleerd worden.  In het vervolg van de lessenreeks is het de bedoeling om de oefeningen meer eigen te maken, zodat het effect op lichaam en geest nog dieper kan gaan.

In elke les komen ook oefeningen rond bewustwording en ademhaling aan bod, en gaandeweg maken we ook kennis met de 15 extra oefeningen van Lu Jong 2. Deze oefeningen vormen een waardevolle aanvulling en verdieping op de 21 basisoefeningen.

Katrien Berckmoes lu jong teacher wijnegem ademhalingsoefeningen bewustwording

Praktische Info

Nieuwe reeks vanaf apr 2023!

Katrien Berckmoes lu jong UGO Relax wijnegem contact
Abonnement of losse lessen

Abonnement 9 lessen: €99 (€11/les)

Je plekje in de zaal is verzekerd.

Na betaling op:

Belfius - BE86 7895 8714 4250 met vermelding

‘Lu Jong periode 2023 je naam’

Een losse les in de zaal: €14

Check eerst even of er nog plek is.

Een losse les online: €14

Na inschrijving ontvang je de link.

Hoe inschrijven?

Heb je nog vragen, of wil je je graag inschrijven voor een losse les of het abonnement?

Wekelijks op woensdag of vrijdag

Op woensdag van 20u-21u:

19 & 26 apr; 3, 10, 24, 31 mei;

7, 14 & 21 juni 2023

 

Op vrijdag van 9u-10u:

21 & 28 apr; 5, 12 & 26 mei;

2, 9, 16 & 23 juni 2023

Geen les in het weekend van OHH

In de zaal & tegelijk online

In de zaal: bij UGO Relax

Schoolstraat 7

2110 Wijnegem

(www.ugo-relax.be)

max 12 deelnemers

 

Tegelijk online: via Zoom

Ugo Relax wijnegem Lu Jong katrien berckmoes
lu jong katrien berckmoes lu jong teacher wijnegem tibetaanse dynamische yoga bewegingsoefeningen energie

It's not about being good at something,

It's about being good

for yourself.

"De Lu Jong oefeningen zijn actieve bewegingen die een goede work-out vormen om mijn dag mee te beginnen. Katrien geeft veel uitleg bij de oefeningen, hoe ze helpen om je energie beter te laten doorstromen. Extra boeiend en origineel aan deze Tibetaanse yoga vind ik de invloed van het sjamanisme, zoals de verbanden met de natuur, de vijf elementen en de symboliek van de dieren."

- Filip Coppieters

"In deze versnelde maatschappij zorgt Lu Jong, letterlijk en figuurlijk voor verademing. De focus op de ademhaling benadrukt de verbondenheid in het moment, waardoor ik gaandeweg mijn grenzen leer respecteren en dichter bij mezelf kom. Lu Jong bij Katrien krijgt daarbij een extra dimensie. Haar natuurlijke rust en authenticiteit vertaalt en brengt de essentie van Lu jong tot uiting."

- Tinne Moorthamer

"Katrien brengt de Lu Jong lessen op sterk doorleefde wijze en zorgt voor een mooie integratie van kennisoverdracht en zeer gerichte begeleiding waarbij ze steeds alle oefeningen samen met de lesvolgers doet. Door persoonlijke accenten te leggen naar iedere lesvolger toe, maakt Katrien het mogelijk dat ieder op eigen manier en tempo de wondere vitaliteit verhogende effecten van Lu Jong leert kennen."

- Marc Verstrepen

Contact
bottom of page